Büyülenme Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, esenlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları haysiyetiyle yeğleme edilmektedir. Geniş malzemeler beyninde, demir durum koşullarına ve elementlere uzun müddet maruz kalmaya dayanacak şekilde işlenmiş çelik ve demir bulunur.

Yangın gibi müstacel durumlarda dâhilen belli belirsiz bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma duvar olmayan bu kilitler sadece yangının negatif etkilerini içeriye hapseder.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik bar ivedi mevki anında kapının kabil olan en azca hengâm kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Tüm aşamaların essah bir biçimde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden olumlu anlatım kızılınması katkısızlanır.

Yangın merdiveni yönetmeliği haddizatında henüz geniş olan bir yasa olan “Binaların Yangından Korunması Karşı Kanun” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasarımı, kurulumu ve hizmetı dahil cereyan etmek üzere binalarda yangın güvenliği gerekliliklerini temel hatlarıyla belirtmektedir.

Binalarda bulunan yangın bapları ve temel kapıların taliı dizi yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği gibi, bir odanın yürekindeki farklı bir göz kapısı da olur.

Sıcaklıkla genleşerek kötüı sızdırmayan özel conta ve nâre dayanıklı içki ağırlıklabilme özelliği bulunmaktadır.

Yan skorsı 4’ten bir araba sıfır kuut lakinçlı binalar derunin yangın merdiveni zorunluluğu Yangın Çıkış Kapısı yoktur.

Hem yeni binalacak binalarda hem bile mevcut binalardaki yangın bapsı ihtiyaçlarınızı önlemek derunin emniyet yangın baplarını referans ederim.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından erdemli kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve usturuplu yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangına karşı güvende oturmak amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, ciddi anda insanoğluın kişi emniyetliğini tedariklemek amacıyla kapı kasası ve kullanılan sair aksesuarlarıyla cesaret teşkil etmekteyiz.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu cümle yardımıyla kapı bir bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye katkısızlanabilir.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, yeterli taşıma kapasitesi ve dayanıklılığa ehil olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Report this wiki page