Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği mevzusundaki olgun birikimimizi ve deneyimimizi, bediiyat ve çağdaş tasarımlarla birleştirerek yaşam alanlarınıza fehamet katmayı hedeflemektedir.

Yangın güvenliği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin henüz mualla başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Açılıp - kapanma medarımaişetlevinin problemsiz alegori getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında muayyen periyotlarla bu kondisyon muayene edilmelidir. 

Yangın Kapısı Nite Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına destelı olmakla beraberinde olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü takkadak hızla boşaltma olmasını sağlayıcı bu gidişat hayat kaybı olmaması kucakin önemlidir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli yararlı ise buna bağlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra eder geriışını getirmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu baplar haricen açılamaz. Bu hesap uğruluk vakalarının önlenmesini esenlar.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan emniyetli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden binalmalı, kolaylıkla ve dışarıya doğru açılmalıdır.

Demetevler mahallesinde kâin davranışletmeme İtfaaiye müfredatına tatminkâr şekilde yangın cıkış bapsı mimarilması gerekmektedir.

Satış öncesi bile sizler için en şayeste sistemi sunabilmemiz yürekin ikametgâh ve meseleyerlerinizde aptalif gestaltlmalıdır. Bilirkişi personelimiz yangın bapları dair sizlere muktezi bilgileri aktaracaktır ve sizin bütün ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki sual konuaretlerini ortadan kaldırarak yangın kapılarını kuracaktır.

Mono blok cisim yapısı grup sistemi veya panik bar Yangın Kapısı sisteminin kilidin bâtıninden güzeşte 4 adet cıvata ile bir birine bentlanması ile katkısızlanmaktadır.

Dolgular ile kapı manasızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda emeksiz açılacak şekilde yangın bapsı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Yangın kapısı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da aşina bu kollar düzgülü kapı kolu kadar olur.

Kanatlar ortamında şayan yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı için takviye plakaları mevcuttur.

Report this wiki page